İSTANBUL / BAKIRKÖY - Gürlek-Nakipoğlu Anadolu Lisesi

Gürlek-Nakipoğlu Anadolu Lisesi

02126603925 gurleknakipoglugmail.com
Adres
OSMANİYE MAH. ÇOLAK İBRAHİM SOKAK NO15 34144 BAKIRKÖY/İSTANBUL. Okulumuza Marmara Forum Alışveriş merkezine gelen minibüsler ile, İncirli metrobüs ve metro durağından minübüs ile ulaşım sağlayabilirsiniz
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, sürekli olarak gelişen ve yenilenen yöntemleri ile bir yüksek öğretim kurumuna hazırlanan maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş, akılcı, demokratik ve laik bireyler yetiştirerek; öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir yüksek öğretim programına hazırlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda öğretim programında belirtilen hedeflere ulaşmalarını, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, eşitlik, dürüstlük ve adaletin ödün vermeyen, bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini. Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını; 21. YY.’ın teknolojisine ayak uydurabilen ve bunları yakından takip edebilen,liderli özelliklerinin yanı sıra iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
Saatler
Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında TEKLİ EĞİTİM SİSTEMİ olacaktır.Sabah 08:15 giriş olacak.Çıkış ise 15:10´da olacaktır.
İNGİLİZCE İKİNCİ YABANCI DİL ALMANCA
Ulaşım
Okulumuza Marmara Forum Alışveriş merkezine gelen minibüsler ile, İncirli metrobüs ve metro durağından yürüme veya minübüs ile ulaşım sağlayabilirsiniz. *Okulumuz Marmara Forum AVM´nin arkasında Bakırköy Adliyesinin 100 m aşağısındadır.
Değişik bölgelere 12 adet okul servisi vardır.
Osmaniye/Bakırköy
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz adrese dayalı sisteme geçildiği için 9.sınıflar kontenjan sayısı MEB tarafından belirlenmektedir. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında kontenjan 120´dir. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında kontenjan 80´dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2016-2017 Eğitim öğretim yılı 9.sınıf taban puanı 435´tir. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 9.sınıf taban puanı 455´tir. 2018 yılı itibariyle Yerel Yerleştirmeye dayalı (adrese ve ortaokul diploma puanına göre) öğrenci almaktayız. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Kayıt alanındaki öğrenciler e-okul sistemine tercihleri sonucunda ortaokul puanına (OBP) göre yerleşmiş olup en düşük OBP 95.53 olmuştur. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Kayıt alanındaki öğrenciler e-okul sistemine tercihleri sonucunda en düşük ortaokul puanına OBP) göre yerleşmiş olup en düşük OBP 96.66 olmuştur. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 200 öğrenci aldık. OBP 96.17 Olmuştur.